• Contar Andorra.
  • Contar Andorra.
  • Contar Andorra.

Qui som

Creada l’any 1985, CONTAR, S.A és una empresa pionera a Andorra en el sector dels residus. CONTAR es dedica a la recollida, la selecció, el transport i l’exportació dels residus procedents de la construcció, la indústria, el comerç i els organismes públics i privats.

L’activitat de CONTAR es desenvolupa a la planta de triatge i manipulació on se separen els diferents tipus de residus procedents de contenidors o portats a la planta pels clients. La mescla dels materials recollits en els contenidors no té utilitat ni valor en les condicions de recollida. És necessari efectuar el procés de valorització que consisteix en separar cada fracció de material. Posteriorment, els diferents productes s’envien als centres de reciclatge.

CONTAR és una empresa implicada en oferir la millor atenció als seus clients en els aspectes tècnics, comercials i administratius mitjançant la comunicació, el diàleg i el tracte personalitzat.

CONTAR és una empresa compromesa amb el medi ambient. Per això, potencia la participació del seu equip humà en polítiques pro-actives que repercuteixen favorablement en l’entorn.

Per qualsevol dubte, contacti amb nosaltres

Isos
Llum verda
Mediambient
Ecologicament
Agreda